Meet, Celebrate & Photohoot

Vergaderen

De vergaderruimte, genaamd Salon de Louis, is een aparte ruimte waar ongestoord gewerkt en vergaderd kan worden. De vergaderruimte is voorzien van een vergadertafel met comfortabele stoelen en biedt plaats aan maximaal 14 personen. Daarnaast is de salon ook geschikt voor privé-diners.

Deze ruimte is uitgerust met voorzieningen zoals Wi-Fi, audiovisuele apparatuur, kantoorartikelen, onbeperkte koffie en thee, mineraalwater en frisdranken, wat zorgt voor een productieve en comfortabele omgeving voor jouw vergaderingen of privébijeenkomsten.

Vraag een offerte aan

Evenementen

Wat betreft events is alles mogelijk en zijn geen van je dromen te groot (of te klein). In overleg kan iedere ruimte ingericht worden naar jouw voorkeur. We zullen ons uiterste best doen om jouw event in perfecte harmonie te laten verlopen. Vertel ons je wensen en laat de rest aan ons over.

Ons café heeft een capaciteit van 60 staanplaatsen en 30 couverts. Onze serre heeft een maximale capaciteit van 30 staanplaatsen en 24 couverts.

Of je nu een intieme bijeenkomst plant of een groter evenement organiseert, wij hebben de ruimte en de expertise om jouw speciale gelegenheid tot een succes te maken!

Vraag een offerte aan

Photoshoot

Voor picture-perfect photoshoots of andere media samenwerkingen kun je onderstaand een offerte aanvragen of contact opnemen met onze Marketing afdeling via marketing@vondelhotels.com of bel +31 (0)20 5150472.

Vraag een offerte aan

Meer informatie?

Neem contact op met onze Groups & Events afdeling via groups@vondelhotels.com

of bel +31 (0)20 5 150 452